Led sijalice? 23.12.2014

Znate li zašto sve više ljudi zamenjuje obične sijalice sa led sijalicama? Glavne prednosti Led sijalica su: - Manji troškovi za struju - Koriste 85% manje energije od običnih sijalica, štede struju i smanjuju troškove. - Manji troškovi za održavanje - traju 35 do 50 puta duže od običnih sijalica i 2 do 5 puta duže od štedljivih sijalica - Manji troškovi za hlađenje – Led sijalice proizvode veoma malo toplote.
Led sijalice?
Više...

Garancija Akumulatora 31.01.2014

Battery Centar za sve proizvode u automotive program od bilo koji brend koji je u ponudi, svojim kupcima nudi tri spojene garancije: Garancija na cenu: Ako ovaj model akumulatora uspete da nađete po povoljnijoj ceni i boljoj kapacitativnosti mi ćemo Vam ponuditi isti taj akumulator po istoj toj ceni. Garancija na kapacitet: Ako ovaj model akumulatora uspete da nađete u bilo kom objektu BATTERY CENTAR sa kapacitativnošću manjom od 12.5V, u tom slučaju niste u obavezi da isti p
Garancija Akumulatora
Više...

Akumulatori Cene 02.02.2014

Garancija na cenu Battery Centar Vam garantuje da ako bilo koji model akumulatora koji je u našoj ponudi uspete da nađete po povoljnijoj ceni i boljoj kapacitativnosti mi ćemo Vam ponuditi isti taj akumulator po istoj toj ceni i plus poklon.
Akumulatori Cene
Više...

Novo Radno Mesto 12.01.2013

Manager BATTERY CENTAR-a - Beograd Kompanija: Battery Centar - Beograd Lokacija: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac Battery Centar je franšizni koncept poslovanja specijalizovan za prodaju baterija i akumulatora lociran u Beogradu.
Novo Radno Mesto
Više...

Srecna Nova Godina! 31-12-2013

Poštovani! Srećna Nova Godina i sve najbolje u novoj 2014 godini, želi Vam Battery Centar! Neradni dani za vreme novogodišnjih praznika su 01, 02, 07 januar. Spoštovanjem, Battery Centar
Srecna Nova Godina!
Više...

Moji Uređaji 26.09.2013

Otvorite Vaš nalog: http://batterycentar.rs/registration.php i nakon toga u polju Moji uređaji odaberete sve uredjaje i vozila koje posedujete. Program automatski će Vam ponuditi u okviru Vašeg naloga sve baterije i akumulatore koje odgovaraju Vašim potrebama. Ukoliko za neki uredjaj ne budemo imali bateriju, prvom prilikom kada ta baterija bude bila dostapna pojaviće se i u Vaš nalog. Jednostavno nemojte da razmišljate šta Vama treba, to je naš posao!
Moji Uređaji
Više...

LAPTOP BATERIJE 17.05.2013

VAŽNI SAVETI ZA LAPTOP BATERIJE! Nekoliko saveta koji će Vam pomoći da iz baterije izvučete maksimum, a da ona pri tom potraje što duže:
LAPTOP BATERIJE
Više...

NERADNI DANI TOKOM 1-OG MAJA 30.04.2013.

Obaveštavamo sve naše cenjene, potencijalne i postojeće kupce da će se Battery Centar tokom prvomajskih praznika pridržavati sledećeg rasporeda rada.
NERADNI DANI TOKOM 1-OG MAJA
Više...

AKUMULATORI ZA MOTORCIKLE 20.03.2013.

Danas zvanično počinje proleće...idealno vreme da upalite svoj motorcikl i provozate se. U slučaju da imate problem sa akumulatorom, posetite nas u Beogradu u Cvijićevoj 18 i obezbedite akumulator za svog ljubimca na vreme.
AKUMULATORI ZA MOTORCIKLE
Više...

BESPLATNA DOSTAVA AKUMULATORA NA ADRESI 19.03.2013.

Svaki proizvod koji možete da vidite na našem sajtu je kod nas na trenutnoj zalihi. Ukoliko poručite neki proizvod (iznad 4000 dinara) u toku radnog dana najkasnije do 12h, dobićete ga najkasnije do 16h narednog dana na Vašoj adresi.
BESPLATNA DOSTAVA AKUMULATORA NA ADRESI
Više...

FRANŠIZA

Pročitajte sve prednosti i pogodnosti koje nudi naš Franšizni sistem.

Više

Isporuka na adresi

Isporuka na adresi u dogovoreno vreme.

Više

Nađite nas

Preko google maps nađite najbiži Battery Centar

Više

Želite da pitate?

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda i usluga, slobodno pitajte

Pitajte nas

ZAHTEV za lap top bateriju

Više

Proverite status Vaše reklamacije

Više

Follow us on facebook! Follow us on twitter! Call us! Chat with us!
Live chat by BoldChat