Shopping optionsAdresa, plaćanje, isporuka

Kupujem kao:
E-mail: *
Lozinka: *
Ponovite pasword: *
Ime: *
Prezime: *
Telefon (GSM): *
Telefon:
Država:  *
Grad:  *
Adresa: *

Uslovi korišćenja

Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju

BatteryCentar WebShop se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima BatteryCentar WebShop:

- Dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi;
- Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe;
- Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka;
- Ograničava dostupnost Vaših informacija;
- Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.

BatteryCentar WebShop visoko ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksom.
BatteryCentar WebShop je u vlasništvu Starter Batteries doo, te kao takav može razmenjivati informacije u okviru kompanije prikupljene od korisnika u postojećim ili budućim poslovnicama ili Web stranicama koje su u vlasništvu ove kompanije ili posluju u okviru nje. Svaka Web stranica postavljena od strane grupacije ili neke od članica grupacije može imati svoju sopstvenu polisu zaštite privatnosti, koja po potrebi može biti izmenjena kako bi definisani principi ostali očuvani.

Polisa zaštite privatnosti BatteryCentar WebShop-a

Ova polisa opisuje informacije u praksi i zaštiti privatnosti koja se primenjuje na Web stranici BatteryCentar.rs, prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane BatteryCentar WebShop-a ili u njegovo ime. Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj polisi. Primenjivost ove polise ne važi na Web stranicama van domena Starter grupe, a kojima se pristupa sa BatteryCentar WebShop stranica putem veza ka drugim Internet prezentacijama koje su u vlasništvu trećeg lica. Želimo da Vas podstaknemo da pročitate polise o zaštiti privatnosti ovih i drugih Internet stranica kako bi saznali na koji način oni sakupljaju, koriste, razmenjuju i obezbeđuju Vaše podatke.

Tipovi obaveštenja korisnika

- Oglasi;
- Lifleti;
- Newsletteri;
- Poštanska pisma;
- Katalozi;
- Telefonski pozivi.

Tipovi prikupljenih informacija

Informacije koje BatteryCentar WebShop može prikupljati su:

- Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona);
- Informacije za naplatu i isporuku (broj platne kartice, adresa za isporuku);
- Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima).

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

- Prilikom online registracije korisničkog naloga;
- Pri kupovini proizvoda;
- Korišćenjem nekog servisa ili usluge;
- Pri dostavi ili instalaciji proizvoda ili servisa;
- Pristupanjem članskom klubu;
- Učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima;
- Uspostavljanjem kontakta preko Web stranica;
- Učestvovanjem u drugim aktivnostima BatteryCentar WebShop-a.

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

- Popunjavanje formi u zahtevima za proizvodima, servisima ili informacijama;
- Organizacija i administracija članskog kluba;
- Obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa;
- Organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja;
- Ponuda novih proizvoda i servisa;
- Poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponuda;
- Sprovođenje istraživanja i analiza;
- Slanje informacija u marketinške svrhe;
- Obavljanje drugih poslovnih aktivnosti.

Prikupljanje informacija o drugima ili od drugih osoba

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili e-mail adresa prijatelja koja je zabeležena preko opcije “Preporučite prijatelju” ili preko nekih drugih opcija.

Prosleđivanje ličnih informacija

BatteryCentar WebShop ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima. BatteryCentar WebShop može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima, kao što su naši agenti, servisni centri ili drugi predstavnici koji nastupaju u naše ime. Ova akcija može biti preduzeta u sledećim slučajevima:

- Ispunjavanje korisničkih porudžbina;
- Slanje marketinških obaveštenja;
- Dostavljanje paketa;
- Zakazivanje i izvođenje instalacija;
- Servisiranje proizvoda;
- Održavanje članskog kluba;
- Izvršavanje korisničkih servisa;
- Sprovođenje istraživanja, analiza ili drugih upita;
- Slanje regularnih poštanskih ili elektronskih poruka;
- Procesiranje plaćanja putem platnih kartica.

Treća lica, sa kojima BatteryCentar WebShop ima ugovor, su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.
BatteryCentar WebShop će eventualno biti prinuđen da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske. BatteryCentar WebShop može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

Mogućnost neprihvatanja marketinških aktivnosti

Jednom kada prikupimo Vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju neprihvatanja budućih marketinških obaveštenja BatteryCentar WebShop-a. Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo Vas da preduzmete neku od sledećih opcija:

- Sledite uputstva za odjavu u primljenim marketinškim obaveštenjima koja su poslata sa naše strane;
- Preko BatteryCentar WebShop Call Centara putem broja telefona 0800 001 002;
- Putem slanja e-maila na adresu info@batterycentar.rs sa temom “Odjava”;
- Slanjem pisma na adresu:

BatteryCentar WebShop,
Cvijićeva 18
11000 Beograd

Pri slanju e-maila i pisma, molimo Vas da upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (npr. e-mail, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate. Na taj način će biti osigurana Vaša identifikacija u našem sistemu kako bi uspešno procesirali Vaš zahtev.
BatteryCentar WebShop će preduzeti neophodne korake kako bi implementirali Vaš zahtev za prestanak dobijanja marketinških obaveštenja. Molimo Vas da notirate da zbog obrade podataka, poštanskih i sistemskih rokova, ova procedura može potrajati 5 radnih dana za e-mail poruke i 2 nedelje za direktno slanje pošte.
Dok ova promena ne stupi na snagu, moguće je da ćete u tom periodu i dalje dobijati naša marketinška obaveštenja. Takođe treba imati u vidu da i kada se odjavite od prijema marketinških obaveštenja, moguće je da ćete i dalje dobijati poslovna obaveštenja kao što su potvrde o naručivanju robe, informacije o povraćaju robe, informacije o statusu članskog kluba ili ostala obaveštenja koja se tiču BatteryCentar WebShop.

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Za svaku online kupovinu putem Interneta primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. BatteryCentar WebShop ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.
S ’ obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Web stranice BatteryCentar WebShop koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i broj platne kartice.
Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim Web stranicama, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera uključujući kombinaciju slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti Vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljavaju pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.
Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.
Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice.
Web stranica BatteryCentar WebShop koristi servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem Interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Ažuriranje ličnih podataka

BatteryCentar WebShop želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih. Ako ste kreirali korisnički nalog na www.batterycentar.rs web stranicama, možete ažurirati Vaše podatke nakon prijave.

1. Pozovite naš Call Centar na broj telefona: 0800 001 002;
2. Direktno na sajtu iz Vašeg korisničkog profila;
3. Pošaljite zahtev na e-mail: info@batterycentar.rs;
4. Slanjem pisma na adresu:

BatteryCentar WebShop,
Cvijićeva 18
11000 Beograd

U slučaju da šaljete e-mail molimo Vas da obezbedite aktuelne informacije i promene koje želite da budu napravljene.  

Sakupljanje informacija o deci

BatteryCentar WebShop neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke od dece putem Interneta koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece!  

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:

1. Pozovite naš Call Centar na broj telefona: 0800 001 002;
2. Direktno na sajtu iz Vašeg korisničkog profila;
3. Pošaljite zahtev na e-mail: info@batterycentar.rs;
4. Slanjem pisma na adresu:

BatteryCentar WebShop,
Cvijićeva 18
11000 Beograd  

Opis načina isporuke robe


1.1 Status robe: “Prihvaćena porudžbina”

Nakon završetka procesa online kupovine, kreira se narudžbina i roba se rezerviše u magacinu.

1.2 Status robe: “U obradi”

Narudžbina se iz magacina odvaja i priprema za transport.

1.3 Status robe: “Primljena uplata”

Evidentirana je uplata kupca.

1.4 Status robe: “Spremna za slanje”

Narudžbina je spremna za slanje.

1.5 Status robe: “Poslato”

Narudžbina je isporučena na željenu adresu.

1.6 Status robe: “Odbačeno/odustao”

Narudžbina nije isporučena na željenu adresu. U napomeni će stajati razlog zbog koga roba nije isporučena ili je porudžbina odbačena.

2. Rokovi dostave

2.1 Procena roka za isporuku robe

Nakon slanja narudžbine u e-Prodavnici, za isporuku robe potrebno je od 1 do 7 poslovnih dana.

3. Troškovi isporuke

3.1. Troškovi isporuke za područje Republike Srbije

Za narudžbinu kupljenu u Battery Centar WebShop-u trošak isporuke je uračunat u cenu i prikazan je na računu prilikom naručivanja.

4. Ograničenja isporuke robe

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije i ne može se isporučivati van granica ove zemlje. Isporuka na teritoriji Kosava i Metohije trenutno nije moguća.

Reklamacija u garantnom roku

1. Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda se može u zavisnosti od trenutka pojave nedostatka u funkcionisanju proizvoda, svrstati u jednu od sledećih kategorija:

a. Reklamacija u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad:

- Da je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili da ne odgovara specifikaciji ili projektovanoj nameni;
- Da je proizvod u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad neispravan;

b. Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda u garantnom roku.

2. Prilikom prijema robe koja nije ispravno funkcionisala u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad (DoA), osoblje servisa je u obavezi da pre nego što izvrši zamenu robe odnosno vrati kupcu novac, proveri navode reklamacije kupca i kompletnost reklamirane robe.

3. Reklamacije na funkcionalnu ispravnost proizvoda u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad (DoA), biće prihvaćena samo ako se reklamirana roba vraća kompletna, neoštećena, u originalnoj ambalaži i ako je ovlašćeni serviser potvrdio navode kupca.

4. Sve ostale reklamacije, osim reklamacije na funkcionisanje proizvoda u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad (DoA), podležu pod opšte i posebne uslove navedene u garantnom listu.


5. Prilikom reklamacije robe u garantnom roku, kupac je dužan:

- Da reklamirani proizvod na servis donese fizički ispravan;
- Da prodavcu/serviseru podnese na uvid originalni garantni list i račun o kupovini;
- Da prodavcu/serviseru iznese precizan opis funkcionalne neispravnosti i opis uslova i sredine u kojoj je proizvod radio kada je došlo do nedostatka u frunkcionisanju istog.

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije, usled neispravnosti ili oštećenja uređaja, odnosno u cilju servisiranja istog i ne može se izvršiti u druge svrhe.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji prilikom online kupovine

Prilikom kupovine u BatteryCentar WebShop poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najaktuelnije (state of the art) tehnologije.  Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim BatteryCentar WebShop ne može biti odgovoran za zloupotrebu istih.

* Sve cene su krajnje maloprodajne sa uračunatim PDV-om.

Garancija privatnosti

Zaštita privatnosti

Battery Centar WebShop poštuje Vašu privatnost i obavezuje se da će prikupljene podatke koristiti jedino za sopstvene potrebe, a sve sa ciljem pružanja što je moguće bolje usluge. Battery Centar WebShop ni pod kojim uslovima neće prodati lične podatke posetioca/članova trećoj strani (uključujući IP ili e-mail adresu, adresu stanovanja i slično), ali će povremeno slati obaveštenja (samo i isključivo) o radu sajta putem e-maila ili telefona. Svi podaci dobijeni putem naših stranica su strogo poverljivi i dostupni su isključivo tehničkom osoblju sajta.

 
Registrujte se

FRANŠIZA

Pročitajte sve prednosti i pogodnosti koje nudi naš Franšizni sistem.

Više

Isporuka na adresi

Isporuka na adresi u dogovoreno vreme.

Više

Nađite nas

Preko google maps nađite najbiži Battery Centar

Više

Želite da pitate?

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda i usluga, slobodno pitajte

Pitajte nas

ZAHTEV za lap top bateriju

Više

Proverite status Vaše reklamacije

Više

Follow us on facebook! Follow us on twitter! Call us! Chat with us!
Live chat by BoldChat