Loyalty Card

Loyalty Card


Loyalty Card predstavlja sistem izdavanja loyalty kartica sadašnjim i potencijalnim kupcima Battery Centar-a, pri čemu kupci dobijaju određene popuste i pogodnosti prilikom kupovine u nekom od maloprodajnih objekata Battery Centar-a.
Battery Centar loyalty kartice se izdaju isključivo fizičkim licima, tj. potencijalnim korisnicima Battery Centar-a.

1. Ukoliko već posedujete našu loyalty karticu i naš ste član, ostvarujete pravo na kupovinu po definisanim popustima. Potrebno je samo da Vašu karticu donesete na uvid prilikom kupovine u Battery Centar-u i ostalo je na našim prodavcima.
2. Ukoliko niste naš član i ne posedujete našu karticu a želite da postanete naš korisnik, potrebno je da posetite neki od naših maloprodajnih objekata, i nakon prve kupovine popunite formular koji ćete dobiti od naših prodavaca i sledećeg dana nakon prve obavljene kupovine moći ćete da koristite razne pogodnosti.

Svaka dobijena loyalty kartica je potrebno da se aktivira. Aktivacija se vrši putem linka www.batterycentar.rs/loyalty, unosom serijskog broja kartice i osnovnih podataka kao u polju “Moj nalog”. Ukoliko kartica nije aktivna, moguće je da je prodavac Battery Centar-a aktivira u ime kupca i nakon 5 minuta ista će biti aktivirana i kupac će moći da pazari željeni proizvod po određanim pogodnostima.
Nakon aktivacije kartice moći ćete sve proizvode da posmatrate po Vašim cenama sa pripadajućim popustom, ukoliko ste logovani na našem sajtu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte naš tim putem broja telefona 011 275 1050 ili putem e-maila info@batterycentar.rs, ili slanjem pisma na adresu:

Battery Centar
Cvijićeva 18, 11000 Beograd

FRANŠIZA

Pročitajte sve prednosti i pogodnosti koje nudi naš Franšizni sistem.

Više

Isporuka na adresi

Isporuka na adresi u dogovoreno vreme.

Više

Nađite nas

Preko google maps nađite najbiži Battery Centar

Više

Želite da pitate?

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda i usluga, slobodno pitajte

Pitajte nas

ZAHTEV za lap top bateriju

Više

Proverite status Vaše reklamacije

Više

Follow us on facebook! Follow us on twitter! Call us! Chat with us!
Live chat by BoldChat