Cross network card

Preko 70 000 članova koriste pogodnosti Battery Centar-a

Cross network ugovor se zaključuje sa firmama koje već imaju svoje članstvo, i podrazumeva se da članovi Battery Centar-a mogu da pazare u njihovim objektima po određenim pogodnostima i obrnuto.
Ukoliko ste dobili obaveštenje da je Vaša kompanija sklopila ugovor sa našom firmom u tom slučaju je potrebno da Vašu karticu aktivirate.
Aktivacija se vrši putem linka označenog za aktivacuju (svaki partner ima svoj link za aktivaciju kartice, i taj link je prepoznatljiv za svakog partnera) unosom serijskog broja kartice i osnovnih podataka kao u polju “Moj nalog”. Nakon aktivacije dobićete Aktivacioni email i Vaša kartica biće aktivna.
Isto tako karticu možete da aktivirate, u samom Battery Centar-u, i nakon 5 minuta ista će biti aktivirana i kupac će moći da pazari željeni proizvod po određenim pogodnostima.
Važno je napomenuti da svi partneri koji su aktivirali svoju karticu mogu logovanjem sa svojim nalogom na sajtu da posmatraju proizvode sa prikazanom cenom sa popustom.

Za sve ostale informacije kontaktirajte naš tim putem broja telefona 011 275 1050 ili putem e-maila info@batterycentar.rs, ili slanjem pisma na adresu:

Battery Centar
Cvijićeva 18, 11000 Beograd

FRANŠIZA

Pročitajte sve prednosti i pogodnosti koje nudi naš Franšizni sistem.

Više

Isporuka na adresi

Isporuka na adresi u dogovoreno vreme.

Više

Nađite nas

Preko google maps nađite najbiži Battery Centar

Više

Želite da pitate?

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda i usluga, slobodno pitajte

Pitajte nas

ZAHTEV za lap top bateriju

Više

Proverite status Vaše reklamacije

Više

Follow us on facebook! Follow us on twitter! Call us! Chat with us!
Live chat by BoldChat