O nama

Osnovni podaci

BATTERY CENTAR

Adresa: Cvijićeva 18, 11000 Beograd

Tel: +381 11 2751 050

Fax: +381 11 2751 030

Www: www.batterycentar.rs

E-mail: info@batterycentar.rsUvoznici:

- STARTER BATTERIES;
- TUDOR BATTERIES;
- YUASA BATTERIES;
- UNIBAT BATTERIES;
- CSB BATTERIES;
- UNIROSS BATTERIES;

BATTERY CENTAR je najveći centar baterija i akumulatora u Srbiji koji na jednom mestu nudi maloprodaju, servis, veleprodaju i obuku. Battery Centar u potpunosti razume potrebe klijenata na tržištu baterija i akumulatora.

Maloprodaja

Prodajemo sve tipove baterija od AA baterije do specijalnih baterije za specijalna vozila i uređaje. Naš asortiman, znanje i servisne mogućnosti odvajaju nas od ostalih maloprodaja. Nudimo najeminentnije brendove baterija i akumulatora (Starter, Unibat, Tudor, Varta, Sunlight, Energizer, GP, Optima, Panasonik, itd), kao i lokalne brendove koji su godinama prisutni na tržištu.

B2C

Nudimo superiorno znanje o proizvodima, odžavanje baterija koje su na zalihama, isporuku i lični kontakt. Snabdevamo sa našim proizvodima auto servise i prodavnice pa sve do eminentnih kompanija koje imaju širok dijapazon baterija.

Servis

Raspolažemo sa kompletnom opremom za servisiranje akumulatora i baterija što nam omogućava da svim našim klijentima izađemo u susret za sve njihove zahteve povodom dopune praznih baterija, dijagnostikovanje fabričkih grešaka korišćenih baterija ili popravke korišćenih baterija. Ovlašćeni smo servis za sve brendove koje prodajemo (Starter, Tudor, Unibat, Varta, Energizer, Optima, Sunlight, Black Horse).

Recycling

Nudimo našim klijentima određene beneficije i popuste ukoliko ostave stari akumulator pri kupovini novog koji se nakon toga odlaže u specijalne kontejnere i koji je namenjen za reciklažu.

www.batterycentar.rs

Preko našeg sajta nudimo našim klijentima mogućnost da odaberu adekvatan akumulator ili bateriju za njihov uređaj ili vozilo, da provere cene artikala, kao i da određeni artikal rezervišu ili poruče i da izaberu način plaćanja.

 


BATTERY CENTAR

ul. Cvijićeva 18, 11000 Beograd, 011 275 1030, 275 4052, info@batterycentar.rs

 

FRANŠIZA

Pročitajte sve prednosti i pogodnosti koje nudi naš Franšizni sistem.

Više

Isporuka na adresi

Isporuka na adresi u dogovoreno vreme.

Više

Nađite nas

Preko google maps nađite najbiži Battery Centar

Više

Želite da pitate?

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda i usluga, slobodno pitajte

Pitajte nas

ZAHTEV za lap top bateriju

Više

Proverite status Vaše reklamacije

Više

Follow us on facebook! Follow us on twitter! Call us! Chat with us!
Live chat by BoldChat