Najčešće postavljena pitanja:

P: Kako mogu da platim naručene proizvode?

O: Možete platiti pouzećem (platite kuriru prilikom isporuke), uplatom na račun, karticama ili da lično preuzmete proizvod i platite na licu mesta.

P: Gde sve dostavljate proizvode?

O: Naručene proizvode šaljemo širom cele Srbije, ma gde se nalazili.

P: Ne mogu da se snađem u on-line naručivanju, šta da radim?

O: Pročitajte uputstvo za naručivanje. Ukoliko se ni tada nesnađete, proizvode možete naručiti besplatnim pozivom na 0800/001-002 ili pošaljite mejl sa podacima Vašeg uređaja ili sa podacima Vašeg vozila i mi ćemo Vam poslati odgovor u toku dana.

P: Kada cu dobiti naručene proizvode?

O: U Starter Batteries-u doo se trudimo da vreme isporuke proizvoda smanjimo što je moguće više, tako da 50% pošiljki stiže u roku od 24h nakon naručivanja, a ostatak pošiljaka stigne do kupca u roku od 48h. Starter Batteries doo garantuje da će sva naručena roba biti isporučena u roku od 3 radna dana. U slučaju da iz nekog razloga ne možemo isporučiti robu, kontaktiraćemo Vas telefonom/e-mailom.

P: Naručio sam proizvode, kako da proverim status narudžbine?

O: Ukoliko ste registrovani korisnik, status narudžbine možete proveriti iz svog korisničkog naloga. Neregistrovani kupci mogu proveriti status narudžbine putem telefona.

P: Potreban mi je savet pre kupovine. Kome da se obratim?

O: Možete postaviti pitanje u sekciji sa Pitanjima i odgovorima, a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku odgovorimo i damo pravi savet. Takođe nas možete kontaktirati i putem linije za savetovanje na broju 0800/001-002 ili da nam direktno pošaljete e-mail na info@batterycentar.rs

P: Kupljeni uređaj mi se pokvario. Šta da radim?

O: Starter Batteries doo isporučuje originalne distributerske garancije zajedno sa svim proizvodima koji podležu garanciji. Na garantnom listu možete pronaći spisak ovlašćenih servisa u koje možete odneti proizvode na popravku. Takođe, možete nas kontaktirati i putem linije za savetovanje na broju 0800/001-002

P: Da li su proizvodi novi i originalni?

O: Da. Svi akumulatori pre prodaje se testiraju i minimalni kapacitet pre prodaje kod svakog akumulatora u putničkom, teretnom ili motociklističkom programu ne sme biti manji od 12,6V. Akumulator se nakon nekoliko meseci skladištenja semoisprazni i gubi od predviđenog kapaciteta a samim tim smanjuje se i životni vek samog akumulatora.

P: Kako da znam da ćete mi plaćene proizvode zaista poslati?

O: Starter Batteries doo posluje u okviru samog centra BATTERY CENTAR, koji se nalazi na adresi: Cvijićeva 18, 11000 Beograd. Battery Centar je prvi specijalizovani centar baterija i akumulatora u Beogradu na 350m2. Poverenje koje smo dobili od brendova kao što su TUDOR, VARTA, OPTIMA, UNI BAT, STARTER, SUNLIGHT govori o ozbiljnosti naše firme.

P: Nemam e-mail adresu, da li mogu da naručim?

O: Naravno. Naručivanje obavite telefonom, besplatnim pozivom na 0800/001-002.

FRANŠIZA

Pročitajte sve prednosti i pogodnosti koje nudi naš Franšizni sistem.

Više

Isporuka na adresi

Isporuka na adresi u dogovoreno vreme.

Više

Nađite nas

Preko google maps nađite najbiži Battery Centar

Više

Želite da pitate?

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda i usluga, slobodno pitajte

Pitajte nas

ZAHTEV za lap top bateriju

Više

Proverite status Vaše reklamacije

Više

Follow us on facebook! Follow us on twitter! Call us! Chat with us!
Live chat by BoldChat